Profitexpert Számítástechnikai Kft.

Profitexpert Számítástechnikai Kft.

Cégünkről

A Profitexpert Számítástechnikai Kft. 1990-ben alakult az egykori SZÁMALK-OEM Kft. vezetőjéből és munkatársaiból. Ez a csapat 1985-től DIGITAL és DIGITAL kompatibilis hardverek és alapszoftver értékesítésével és szervizelésével foglalkozott. Önálló tevékenységünk megkezdése óta a nagyvállalati megoldásokra, így a hibatűrő szerverekből és tároló rendszerekből álló megoldások kialakítására helyeztük a fő hangsúlyt.

A Profitexpert Kft. a megalakulás óta egyenletesen, töretlenül fejlődve mára több száz millió forint éves forgalommal rendelkező, stabil céggé nőtt.

A Profitexpert Kft. kezdetben a DIGITAL Magyarország, majd a Compaq Magyarország üzleti partnere volt. 2002-ben, a Compaq HP általi megvásárlása után a Profitexpert Kft. Hewlett-Packard Magyarország üzleti partnere lett, jelenleg „HP Silver Partner” minősítéssel rendelkezünk, Computing Systems specializációval.

A hagyományos kereskedelmi és szerviz tevékenységet folyamatosan bővítettük az új ügyfél igényeknek megfelelően. Így tevékenységünk az évek során kibővült, komplex rendszer integrációs feladatokat tudunk megoldani és a megrendelői igényeknek megfelelő szolgáltatásokat tudunk nyújtani. Ezen szolgáltatások skálája az eseti és átalánydíjas szervizeléstől kezdve, a távoli felügyeleti szolgáltatásokon át a komplex, informatikai tanácsadói feladatokig terjed.

Célunk, hogy az üzletfeleink számára mind a számítástechnikai eszközök szállítása, mind pedig a szolgáltatások nyújtásának terén kiemelkedő színvonalon szolgáltassunk.

Kereskedelmi részlegünk több világcéggel áll kapcsolatban, ugyanakkor partnerként elsősorban a HP, valamint a Microsoft és az Oracle termékeit ajánljuk ügyfeleink figyelmébe.

Az említett stratégiai termékek mellett természetesen számos további gyártó termékeit kínáljuk ügyfeleinknek, melyekkel integrált megoldást tudunk nyújtani bármely informatikai jellegű problémára.

A Profitexpert Kft. évek óta részt vesz a központosított közbeszerzési rendszerben, a szállítható termékskála a személyi számítógépektől a fürtözött, virtualizált komplex rendszerekig terjed ki.

Egyedi gépek, berendezések gyártása 

  • Ipar 4.0 platformon működő, egészségügyi ellátásban alkalmazott eszközök sorozatgyártásához szükséges gépek, célberendezések gyártása
  • Automata labortechnikai gépek, gépsorok gyártása
  • Méréstechnikai berendezések gyártása
     

Munkatársainkat folyamatosan képezzük és nagy hangsúlyt fektetünk a szakmai certifikációk megszerzésére. Jelenleg Red Hat Certified Engineer, LPI Certified Engineer, HP ASE, ASP, ASC, APP, APC, ill. CISA és CISM képesítésű szakemberek dolgoznak a cégnél.

A minőség iránti elkötelezettség jegyében a Profitexpert Kft. 2004-ben bevezette az MSZ EN ISO 9001: 2001, majd 2010-ben az MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszert, melynek működtetéséről az évenkénti sikeres auditok tanúskodnak.

Vissza az elejére
Vissza az elejére