Profitexpert Számítástechnikai Kft.

Profitexpert Számítástechnikai Kft.

Profitexpert Kft. Az új Széchenyi Terv, Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretén belül „Komplex vállalati technológia fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” tárgyú pályázati felhívásának keretében 249 498 500 Ft uniós támogatásban részesült. A támogatás intenzitása 50,00 %.

GOP-2.1.1-12/B-2013-0895

„Technológiai fejlesztés az Profitexpert Kft. tevékenységének fejlesztése érdekében” pályázathoz tartozó beszerzés, a társaság részére olyan beruházást tesz lehetővé a fotovoltaikus eszközök beüzemelésével, melynek eredményeképpen a cégben használt elektromos gépek egyre növekvő energia használatát, és az ezzel járó magas kiadásokat képes lesz a jövőben csökkenteni, vagy teljes egészében megszüntetni.

A beszerzés célja, a társaság működéséhez szükséges villamos energia környezetbarát módon és gazdaságosan történő előállítása. A környezeti fenntartható fejlődés célja olyan fejlődés, amely jelen igényeinek kielégítése mellett nem fosztja meg a jövő generációit saját szükségleteik kielégítésének lehetőségétől. A fenntartható fejlődés egyik kulcsfontosságú eleme az energiafelhasználás racionalizálása. A rendelkezésre álló erőforrások körültekintő és hatékony felhasználása, valamint az energiatakarékos szemlélet előtérbe helyezése hozzájárul a szervezet gazdaságosabb működtetéséhez. A hatékonyabb energiagazdálkodás érdekében kerül beszerzésre 2040 db 245 W solar eszköz, 31 db inverter eszköz mellett.

A csúcstechnológiát képviselő eszközök gyors megtérülési idejének köszönhetően, a kezdeti nagyobb volumenű beruházás hamar megtérül. Az eszközök beszerzése a cég mindennapi működését gazdaságosabbá teszi, az alacsonyabb működési költségek lehetőséget adnak cégünk fejlesztésére, mind technológiai, mind a humánerőforrás területén. A gazdaságosabb működés a piaci árversenyben előnyt jelent vállalkozásunk számára.

Vissza az elejére
Vissza az elejére